Spune-ti parerea
despre Burnout Legends PSP

Nume
Varsta
(ani)
Oras
E-mail
(adresa nu va fi facuta publica)



Parerea


Acordati o nota produsului


Opinia dumneavoastra va fi afisata in termen de maxim 48 de ore de la postare. Ne rezervam dreptul sa nu publicam mesaje care contin exprimari vulgare sau cuvinte obscene.

Burnout Legends PSP, Electronic Arts

Jocuri Video > Jocuri > Jocuri PSP > Electronic Arts > Burnout Legends PSP

Burnout Legends PSP


Electronic Arts

Cod produs: EA6010041
Pret: 49,90 Lei
Livrare: 2-3 zile lucratoare
Adauga in cos
Adauga in lista dorintelor
Platforma:
Sony PSP
Genul jocului:
Simulator
Varsta:
peste 6 ani
Descrierea:

Burnout Legends ridica stacheta jocurilor de tip anarhie auto. Combina marca seriei de viteza, distrugere si adancime cu elemente exclusive pentru PSP, imbunatatiri ale jocului si conectivitatii.

Jucatorii au la dispozitie opt moduri de joc, printre care ciocniri, curse de masini si urmariri cu jucatori via WiFi, precum si o optiune Gameshare ce permite jucatorilor sa foloseasca wireless un nivel demo al jocului prietenilor.

Creat de Criterion Games, Burnout Legends aduce versiunea de ultima ora a celor mai explozive momente din Burnout, Burnout2: Point of impact si Burnout 3: Takedown, cu noi jocuri, masini noi si noi surprize.

Burnout Legends este jocul perfect de rapiditate pentru PSP, a afirmat Alex Ward, director de creatie, Criterion Games. Oricine a jucat Burnout poate sa va spuna ca un accident de 30 de secunde poate fi la fel de satisfacator ca o sesiune de doua ore - aceasta este emblema unui joc perfect pentru PSP.

Ambalare cadou:
optiune disponibila la casa
PAREREA CLIENTILOR DESPRE ACEST PRODUS
spune-ti parerea
Nu exista opinii despre acest produs. Fii primul care isi spune parerea
Info Line
 


Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc