Spune-ti parerea
despre Bob Constructorul - Bob alearga

Nume
Varsta
(ani)
Oras
E-mail
(adresa nu va fi facuta publica)Parerea


Acordati o nota produsului


Opinia dumneavoastra va fi afisata in termen de maxim 48 de ore de la postare. Ne rezervam dreptul sa nu publicam mesaje care contin exprimari vulgare sau cuvinte obscene.

Bob Constructorul - Bob alearga, Altii

Filme si Muzica > Filme > Animatie > Bob the Builder > Altii > Bob Constructorul - Bob alearga

Bob Constructorul - Bob alearga


Altii

Cod produs: 6424182002210
Pret: 14,99 Lei
Livrare: Livrare express(detalii)
Adauga in cos
Adauga in lista dorintelor
Format:
DVD
Volum:
2
Genul jocului:
Diverse
Varsta:
3 ani - 8 ani
Descrierea:

Pe santierul lui Bob, viata este foarte animata! Masinile si uneltele nu sunt simple instrumente de lucru, ci camarazi pe care Bob se poate baza. Citeste despre aventurile lui Bob si integreaza-te in echipa sa. Bob are nevoie de tine!

1. WENDY DINTR-O LOVITURA
Bob si gasca construiesc un teren de golf, un proiect cu adevarat nebun. Wendy descopera ca are toate instructiunile pentru a construi o moara de vant, iar Bob se pregateste sa o faca, totusi, atunci cand ea ii da telefon, el ii spune ca nu are nevoie de instructiuni.
2. SPUD DA O MANA DE AJUTOR
Un rezervor de apa de ploaie a fost montat langa hambarul de la ferma de muraturi (Farmer Pickles). In timp ce Bob nu este de fata, Spud o ajuta pe Lofty sa puna rezervorul la loc. Dar, in loc sa il aseze in mod corespunzator, aceasta se deplaseaza la vale si loveste o barca de lemn a nepotului lui Wendy.
3. BOB SI ESTRADA
Gasca lui Bob pregateste o estrada muzicala pentru ferma de muraturi (Farmer Pickles). Dar cum partiturile ajung sa cada din remorca lui Travis Spud profita si incepe sa faca avioane de hartie din ele.
4. PORCUSORII FERMIERULUI PICKLESL
Fermierul Pickles ii telefoneaza lui Bob si-l roaga sa construiasca o cusca pentru Scruffty, dar accidental ii va cadea pe jos telefonul. In acelasi timp, doamna Percival il suna pe Fermierul Pickles sa se uite la purcelusii de guinea pe perioada vacantei scolare. Dupa ce Wendy raspunde la mesaj, ea inchide telefonul cu Scoop. Apoi el trece pe la Spud si Travis pana cand Farmer Pickles va crede ca va primi foarte multi porci iar el nu are nici o cocina de porci.
5. BOB ALEARGA
Doamna Percival strange fonduri pentru un club nou. Bob o sponsorizeaza cu o Runathon in timp ce celelalte masini o ajuta cu demolarea pavilionului vechi.

Ambalare cadou:
optiune disponibila la casa
PAREREA CLIENTILOR DESPRE ACEST PRODUS
spune-ti parerea
Nu exista opinii despre acest produs. Fii primul care isi spune parerea
Info Line
 


Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc