Spune-ti parerea
despre Bob Constructorul - Roley si Rock starul

Nume
Varsta
(ani)
Oras
E-mail
(adresa nu va fi facuta publica)Parerea


Acordati o nota produsului


Opinia dumneavoastra va fi afisata in termen de maxim 48 de ore de la postare. Ne rezervam dreptul sa nu publicam mesaje care contin exprimari vulgare sau cuvinte obscene.

Bob Constructorul - Roley si Rock starul, Altii

Filme si Muzica > Filme > Animatie > Bob the Builder > Altii > Bob Constructorul - Roley si Rock starul

Bob Constructorul - Roley si Rock starul


Altii

Cod produs: 6424182002203
Pret: 14,99 Lei
Livrare: Livrare express(detalii)
Adauga in cos
Adauga in lista dorintelor
Format:
DVD
Volum:
1
Genul jocului:
Diverse
Varsta:
3 ani - 8 ani
Descrierea:

Pe santierul lui Bob, viata este foarte animata! Masinile si uneltele nu sunt simple instrumente de lucru, ci camarazi pe care Bob se poate baza. Citeste despre aventurile lui Bob si integreaza-te in echipa sa. Bob are nevoie de tine!

1. ROLEY SI ROCK STARUL
Roley se arata entuziasmat atunci cand Bob construieste un iaz in gradina lui favorita de rock star.
2. STEGOZAURUL LUI SCUP
Bob si Scoop descopera cateva oase vechi intr-un sant, pe campul de muraturi al fermierului (pe campul lui Farmer Pickels). In timp ce Bob se afla la muzeu, Spud il convinge pe Scoop sa vada unele oase chiar mai mari deact cele pe care le-a gasit. Dl Ellis crede ca este un schelet de Stegosaurus, dar unele dintre oasele sale lipsesc.
3. SCUP STRANUTA
In timp ce unele anvelope sunt lasate la Farmer Pickles (la ferma de muraturi), Scoop incepe sa stranute, lucur care ii spune lui Bob ca ar avea febra fanului. Asa ca il trimite pe Scoop inapoi la curte, dar acesta tot stranuta. Pana la urma Bob se prinde de ce Scoop nu se mai opreste din stranut.
4. ROLEY SALVEAZA ARICIUL
Bob descopera un porc spinos adormit in cabana de la ferma de muraturi (Farmer Pickels) iar Scoop il duce inapoi la curte, in timp ce Roley contempla toata actiunea. Dar cand fermierul Pickels ajunge sa-l vada pe Wendy, Scruffty sare din remorca lui Travis , si impreuna cu Pilchard incep sa se joace, ceea ce il face pe Roley ingrijorat de faptul ca s-ar putea trezi purcelul.
5. SPERIETOAREA DIZZY
Bob si Wendy picteaza la Farmer Pickels in timp ce Dizzy pazeste cimentul umed. Dar cand Spud incearca la randul lui sa picteze se intampla o mare mizerie.

Ambalare cadou:
optiune disponibila la casa
PAREREA CLIENTILOR DESPRE ACEST PRODUS
spune-ti parerea
Nu exista opinii despre acest produs. Fii primul care isi spune parerea
Info Line
 


Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc