Ajutor - Metode de Plata

Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:
1. Online - cu card
Daca ati ales sa platiti cu card, dupa finalizarea comenzii veti fi condusi intr-o zona securizata de pe serverul ePayment (partenerul nostru in procesarea platilor online) in care veti putea efectua plata in conditii de securitate maxima. CrazyToys.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Solutia ePayment este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode, mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card. Cititi mai multe informatii la www.epayment.ro Cardul dumneavoastra nu este debitat pana in momentul in care produsele comandate parasesc depozitul nostru. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru lista de carduri care functioneaza online va rugam sa accesati urmatorul link.
2. Numerar - la livrare
Pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite in timpul confirmarii telefonice. Aceasta metoda de plata nu este disponibila in cazul Pre-Comenzilor.
3. Transfer Bancar
In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii avem rugamintea sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.
Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc