Ajutor - Cum creati cont

Prin crearea unui cont va usurati procesul de comanda.
Odata cu crearea contului, adresa de livrare va fi memorata automat, si nu va mai fi nevoie sa o completati la fiecare comanda (cu exceptia cazurilor in care doriti sa primiti produsele la o alta adresa).
Cum imi creez un cont? Nimic mai simplu; folositi butonul Creaza un Cont din pagina Contul Meu si completati informatiile de la sectiunea Date Personale.
Pagina de Date Personale este impartita in 2 categorii: informatii obligatorii si informatii optionale, date pe care, ca titular de cont, le puteti oricand modifica.
Pagina de Date Personale contine o prima parte cu informatii obligatorii ca: nume, prenume, sex, data nasterii, adresa si e-mail. Adresa de e-mail introdusa va fi folosita atat pentru creerea contului (un cont valid nu poate fi creat decat de la o singura adresa de e-mail) cat si pentru corespondenta cu dumeavoastra daca va hotarati sa va abonati la serviciul Newsletter. Odata completate datele de mai sus trebuie sa va alegeti un nume de utilizator (nu este obligatoriu sa fie numele real) care nu trebuie sa fie indentic cu al altui client (pentru aceasta veti apasa butonul Verifica Disponibilitatea). Alegeti apoi parola, care poate fi un cuvant sau o insiruire de cifre si litere.
Completarea formularului de Informatii Optionale nu este obligatorie dar va asigura participarea la Programul de Fidelitate. Totodata completand aceste date veti beneficia de bonificatii din partea noastra (cu ocazia zilei de nastere a copilului sau copiilor dvs. va ambalam gratuit jucariile comandate sau va oferim reduceri de preturi!)
Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc