Ajutor - Cautare / Navigare

Sistemul de navigare se foloseste de un motor complex de cautare menit sa va ajute sa gasiti usor produsul dorit. Puteti sa cautati un produs in 2 moduri:
1. Cautare rapida
Introduceti un cuvant cheie sau un cod de produs (daca il cunoasteti deja) si apasati butonul Cauta. Puteti alege sa cautati un produs in toate categoriile sau numai intr-o anumita categorie.
Indicii pentru cautare:
In cazul in care ati folosit mai multe cuvinte cheie: motorul nostru de cautare afiseaza intai produsele care contin toate cuvintele folosite iar apoi cele care contin cate unul din cuvintele cheie. Daca lista de rezultate este prea mare, o puteti restrange folosind criteriile din meniul din stanga paginii (Categorii, Varsta, Sex, Marca, etc).
2. Cautare Avansata
Cu ajutorul meniului vertical din stanga paginii puteti cauta un produs folosind o serie de criterii: Categoria, Marca, Tema / Personaj, Varsta recomandata, etc.
Indicii pentru cautare:
  • Folositi meniul din stanga paginii. Alegeti primul criteriu (Categorie, Varsta, Sex, Marca, etc) pentru a incepe navigarea.
  • In pagina de rezultate alegeti un alt criteriu pentru a restrange lista de produse.
  • Intotdeauna meniul din stanga va afisa numai criterii relevante de restrangere a listei (de exemplu, daca incepeti cautarea folosind link-ul "Papusi si Accesorii" din Categorii, in urmatoarea pagina meniul va afisa automat numai marci de papusi si accesorii)
  • In partea de sus a paginii veti gasi calea parcursa pana la pagina respectiva. Apasati unul din criterii pentru a elimina toate celelalte care il preced si a va intoarce.
Daca doriti mai multe detalii despre un produs nu trebuie decat sa faceti click pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti fi condus in pagina de detalii. In pagina de detalii a produsului veti primi o serie de informatii: marca, pret, varsta recomandata, o scurta descriere, dimensiuni, baterii (ce model si cate se folosesc). In partea dreapta a paginii, acolo unde este cazul, este prezenta o lista cu accesorii pentru respectivul produs, care pot fi comandate impreuna cu produsul prin simpla bifare a casutei corespondente. Pagina de detalii contine una sau mai multe imagini relevante ale produsului si, acolo unde este disponibil, un film de prezentare.
Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc