Ajutor
Va rugam sa alegeti din meniul din stanga subiectul despre care doriti sa aflati mai multe.
In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa folositi formulare
Intrebari frecvente
Pot sa modific comanda dupa finalizare?
Comanda se poate modifica in timpul apelului telefonic primit din partea reprezentantului CrazyToys.ro cu ocazia confirmarii comenzii. Odata ce comanda dvs. a fost confirmata telefonic, nu mai pot interveni modificari in ea.
In cat timp pot primi produsele?
In general comenzile se livreaza in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica. Astfel, nu se iau in considerare zilele de weekend (sambata si duminica) si sarbatorile legale. Exista posibilitatea ca din diferite motive unul sau mai multe produse sa lipseasca pentru moment din depozitul nostru. In aceasta situatie veti fi anuntati telefonic de un reprezentant al CrazyToys.ro si, de comun acord cu dvs. va fi stabilita o data ulterioara de livrare.
Care sunt modalitatile de plata?
Plata se poate efectua in 2 moduri: in numerar - la livrarea produselor de catre curier sau online - folosind cardurile Visa sau Mastercard.
Cum se efectueaza plata cu card?
Dupa finalizarea comenzii veti fi introdusi intr-o zona securizata in care veti putea efectua plata cu cardul Visa sau Mastercard respectand indicatiile date. Debitarea cardului se va efectua numai in momentul livrarii produselor. Pana la acel moment banii vor ramane blocati in contul de card.
Cat de sigura este tranzactia online?
Solutia ePayment (partenerul nostru in procesarea platilor online) este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode, mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.
De ce sa imi creez un cont?
Odata cu crearea contului, adresa de livrare va fi memorata automat, si nu va mai fi nevoie sa o completati la fiecare comanda. Totodata puteti inregistra mai multe adrese in eventualitatea in care doriti ca produsele sa livrate altundeva decat la adresa principala. Detinerea unui cont va da dreptul de a accesa Lista Dorintelor, de a vizualiza Istoricul Comenzilor si de a participa la Programul de Fidelitate.
Cum caut Cum comand Cum platesc Cum primesc